به گزارش خبرگزاری مهر، ولیاله افخمیراد گفت: در دو سال گذشته ثبات ارز در بازار را داشتیم که این موضوع باعث میشود صادرات برای صادرکنندگان به اندازه فروش محصولات صادراتی در داخل صرفه نداشته باشد و از این رو تمایلی به افزایش صادرات نداشته باشند. بر این اساس امیدواریم با تحقق اقتصاد مقاومتی به سمتی حرکت کنیم که قیمت ارز حاصل از صادرات به سمت واقعی شدن پیش رود و اگر چه تاثیراتی بر اقتصاد ایران خواهد داشت اما باعث رونق گرفتن صادرات غیرنفتی کشور میشود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: نمیتوان انتظار داشت که صادرات غیرنفتی را بتوانیم ارتقاء دهیم اما همزمان نرخ ارز را هم ثابت نگاه داریم. خوشبختانه ارز مبادلهای برای واردات از ۱۴.۵ میلیارد دلار به ۱۱میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار کاهش یافته است و این روند کاهشی خبر خوبی برای تولید ملی محسوب میشود و ما این سیاست را دنبال میکنیم چرا که موجب رونق واحدهای تولیدی کشور میشود و اقتصاد درونزا و بروننگر شکل واقعی به خود خواهد گرفت.
وی با اشاره به اظهارات رئیس کل بانک مرکزی برای شناورسازی نرخ ارز از شهریورماه سال جاری اظهار داشت: اگر این اتفاق به وقوع بپیوندد ما شاهد حرکتی در اقتصاد کشور خواهیم بود. در عین حال، سیاستهای حمایتی از توسعه صادرات غیرنفتی نیز ابلاغ شده و در قالب آن مشوقهای صادراتی و جوایز خاص برای صادرکنندگان در نظر گرفته شده و قرار است با اختصاص اعتباری در حدود ۲ هزار میلیارد تومان، تسهیلات ۱۶ درصدی در اختیار صادرکنندگان قرار گیرد.
نظر شما